Offertingenjör

Vill du skapa världens bästa dörrlösningar åt våra kunder?:

Beskrivning av tjänsten:
Som Offertingenjör på Daloc bereder du anbud till kunder i hela Sverige. Du kommer tillsammans med engagerade kollegor skapa kvalitetssäkrade offerter baserade på kundens önskemål och Dalocs ledande kunskaper i dörrbranschen. Vi är specialiserade inom brand, ljud och säkerhet.

På avdelningen arbetar idag ca 10 personer som rapporterar till anbudschef. På Daloc har du goda möjligheter till personlig utveckling och interna karriärvägar i ett expansivt och väletablerat företag.

Vem söker vi:
Vi söker dig som har teknisk utbildning från gymnasium, högskola eller likvärdig teknisk erfarenhet. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande men inget krav, det viktigaste är att du har teknisk förståelse, stort engagemang, god social kompetens och lätt för att samarbeta. Du är affärsintresserad och tillsammans med engagerade kollegor kommer du att arbeta för en fortsatt försäljningsökning på den nordiska marknaden.

Placeringsort: Töreboda
Arbetstid: Heltid, dagtid

Har du ytterligare frågor?
Är du intresserad och vill fråga om tjänsten är du välkommen att kontakta Karolina Hedström, Anbudschef, 0506-190 11 eller Magnus Andersson, Försäljningschef, 0506-190 25.

Sista ansökningsdag

2019-08-19