Virkesinköpare

Sök jobbet

Virkesinköpare

Derome är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Vi är 2 700 medarbetare och har en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att utvecklas. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi värdesätter ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av vårt företag.

Arbetsuppgifter

Derome Skog förstärker teamet och söker nu Virkesinköpare till Värnamo!

Arbetet som Virkesinköpare hos oss innefattar råvarusanskaffning till Derome Timbers sågverk i Anneberg, Derome, Kinnared och Maa. Det är fyra väletablerade sågverk och vi anskaffar drygt 1,2 miljon m3fub timmer/år. Verksamheten ingår i sin tur i Deromegruppen, Sveriges största familjeägda träindustri. Derome har en långtgående vidareförädling av träråvaran och arbetar med hela kedjan – från skog till färdigt hus.

Vi söker nu dig som vill arbeta som Virkesinköpare hos oss på Derome skog! Som Virkesinköpare kommer du att ansvara för virkesinköp, skoglig service, markägarkontakter och marknadsaktiviteter i ditt köpområde. Arbetet innebär i huvudsak inköp av skog på rot- och leveransvirke, produktionsledning av avverkningsarbete, skoglig rådgivning samt utveckling av affärsarbetet.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker motiveras av att skapa relationer och bygga förtroende mot skogsägaren. För att göra det bör du ha en skoglig utbildning och/eller några års skoglig yrkeserfarenhet. Du drivs av att göra affärer och trivs med att ha många och täta kontakter med områdets skogsägare. För att lyckas i ditt arbete får du ett bra stöd från ledning och kollegor, du är en del av vårt team av inköpare.
Som virkesinköpare arbetar man med långsiktiga samarbete med leverantörer för att skapa en bra affär för båda parter och för att tillsammans jobba för ett hållbart och lönsamt skogsbruk. Kort och gott – du kommer att vara vår spjutspets i råvaruanskaffningen!

På Derome skog är vi en liten och handlingskraftig verksamhet med korta beslutsvägar. Våra sågverk är våra kunder och vi lägger stor vikt vid att kunna leverera rätt längder och volymer till dessa.

Övrig information

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett starkt varumärke.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Placering är vid vår anläggning i Värnamo.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 15 januari eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare platsannonser.

Om oss

Derome gör mer av skogen. Vi jobbar nära skogsägaren, med lokala kontor och inköpare. I vårt affärsområde för Skog ingår du i ett team av gediget branschkunnande och mångårig erfarenhet - Trä och handslag är våra råvaror. Läs mer på derome.se

Sista ansökningsdag

2022-01-15

Placeringsort

Värnamo

Bolag

Derome Skog

Kontaktperson

Emil Svensson Produktionssamordnare, telefon 0345 - 58 58 43.


Sök jobbet

Personliga uppgifter

Personlig presentation

Inga specialtecken ( : * ? " ) tillåtet i filnamnet

Inga specialtecken ( : * ? " ) tillåtet i filnamnet

Integritetspolicy

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy:

De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att vara tillgängliga för utvalda anställda eller externa rekryterare som är involverade i rekryteringsprocessen och endast i rekryteringssyfte. Dina personliga uppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år därefter. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt vänligen kontakta oss.

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.