Gårdssäljare

SÖK JOBBET

Gårdssäljare

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

Placeringsort

Varberg

ARBETSUPPGIFTER

Som gårdssäljare är du vår kontakt mot våra proffskunder. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat service till våra kunder samt påfyllning av lagerartiklar.

Du arbetar också med nedan arbetsuppgifter:
- Hjälpa kunder och bedriva merförsäljning/utveckla affären på lagret
- Genomföra kontroll/avmätningar av kunders material
- Ansvara för ordning och reda på lagret
- Kontroll av inleveranser på lager
- Behjälplig med avdelningens övrigt förekommande arbetsuppgifter
Du arbetar tillsammans i ett team men även under eget ansvar med arbetsuppgifterna. Då vi arbetar med en hög servicegrad kan tempot vara högt.

KVALIFIKATIONER

För att lyckas i befattningen som gårdssäljare måste du ha stor serviceanda, vara tillmötesgående och vara flexibel i ditt arbetssätt.
Vi söker dig som är ordningsam, engagerad och energisk. B-körkort och truckkort är ett krav. Materialkännedom inom bygg är meriterande.


Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Varberg.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Lagerchef Gunay Adem på telefonnummer 0340 – 66 46 59

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 1 juli eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.
Sista ansökningsdag

2019-07-01


sök jobbet

Personliga uppgifter

Frågor


Som en del i ansökningsprocessen behöver du svara sanningsenligt på ett antal frågor. Även om du saknar den erfarenhet eller utbildning som efterfrågas kan du fortfarande bli aktuell för att gå vidare till intervju.


Har du B-körkort? *
Ja
Nej


Har du Truckkort? Om ja vilka ? *

Personlig presentation

Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.Integritetspolicy

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy:

De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att vara tillgängliga för utvalda anställda eller externa rekryterare som är involverade i rekryteringsprocessen och endast i rekryteringssyfte. Dina personliga uppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år därefter. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt vänligen kontakta oss.

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.