Gårdssäljare

SÖK JOBBET

Gårdssäljare

Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Att vi utsetts till ett av årets Karriärföretag 2020 är ett kvitto på hur vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Malmö

ARBETSUPPGIFTER

Som gårdssäljare är du vår kontakt mot våra proffskunder. Dina arbetsuppgifter är service till våra kunder samt påfyllning av lagerartiklar.

Du arbetar tillsammans i ett team men även under eget ansvar med arbetsuppgifterna. Då vi arbetar med en hög servicegrad kan tempot vara högt.

KVALIFIKATIONER

För att lyckas i befattningen som gårdssäljare måste du ha stor serviceanda, vara tillmötesgående och vara flexibel i ditt arbetssätt.

Vi söker dig som är ordningsam, engagerad och energisk. B-körkort och truckkort är ett krav. Materialkännedom inom bygg är krav.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten är tillsvidare, på heltid med tillträde snarast. Placering är vid vår anläggning i Malmö City.
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Platschef Daniel Slätteskär på telefonnummer 040 - 625 85 18.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 30 November eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Sista ansökningsdag

2019-11-30

Derome Byggvaror & Träteknik ingår i Deromegruppen och bedriver bygg- och järnhandelsverksamhet på flertalet egna anläggningar i syd och västsverige samt tillverkar prefabricerade byggkomponenter och takstolar i Sverige och Osloregionen. Deromegruppen sysselsätter 2 200 anställda och beräknas omsätta 8 miljarder kronor under 2019. Verksamheterna omfattar allt från skog till färdigt hus.


sök jobbet

Personliga uppgifter

Personlig presentation

(Inga specialtecken ( : * ? " ) tillåtet i filnamnet)

(Inga specialtecken ( : * ? " ) tillåtet i filnamnet)

Integritetspolicy

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy:

De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att vara tillgängliga för utvalda anställda eller externa rekryterare som är involverade i rekryteringsprocessen och endast i rekryteringssyfte. Dina personliga uppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år därefter. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt vänligen kontakta oss.

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.