Lediga jobb inom Gunnebo Industries

Vill du vara med och forma vår framtid? Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill arbeta i en global verksamhet, med kvalitet och innovation i fokus.

I över 250 år har vi varit en ledande aktör inom lyft- och materialhantering, där vi levererar trygghet och säkra lösningar till våra kunder. Vi är idag verksamma på en global marknad och våra produkter finns inom olika industrier världen över. Läs mer om vilka vi är »


SAP specialist

Har du god kunskap om logistik, processer och flöden i tillverkande industri och tycker att det är roligt att omsätta det i affärssystemet? Då är detta rollen för dig!
Läs mer och ansök »

CNC operatör

Tycker du att det är spännande att jobba med olika CNC- och bearbetningsmaskiner? Och att det skulle vara en utmaning att jobba med bearbetning av smidda stålprodukter? Då har vi jobbet för dig!
Läs mer och ansök »

Produktionsledare

Är du en tydlig ledare som har förmågan att entusiasmera din omgivning och skapa engagemang och teamkänsla bland medarbetarna? Uppskattar du att vara en del av det kreativa förbättringsarbetet? Vi söker dig som vill arbeta med produktionsledning på Kättingfabriken i Gunnebo, som tillverkar högkvalitativ kätting av stål.
Läs mer och ansök »