Lediga jobb inom Gunnebo Industries

Vill du vara med och forma vår framtid? Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill arbeta i en global verksamhet, med kvalitet och innovation i fokus.

I över 250 år har vi varit en ledande aktör inom lyft- och materialhantering, där vi levererar trygghet och säkra lösningar till våra kunder. Vi är idag verksamma på en global marknad och våra produkter finns inom olika industrier världen över. Läs mer om vilka vi är »


Verktygsmakare

Trivs du med att arbeta som Verktygsmakare, CNC-operatör eller med bearbetning, men känner att du vill prova på något nytt och bredda dig kompetensmässigt? Vi har nu ett ledigt jobb som verktygsmakare i Växjö!
Läs mer och ansök »

CNC operatör

Vi söker två CNC operatörer till komponentfabriken i Växjö med uppgiften att bearbeta smidesprodukter i olika bearbetningsmaskiner, både styrda och manuella. Till en del maskiner har vi robotceller med ABB robotar.
Läs mer och ansök »

Kvalitetschef till Kättingfabriken

Brinner du för Kvalitet och att jobba med produkt- och materialförbättringar? Gillar du att se resultat av det du gör och villl vara med och påverka? Då kan jobbet som Kvalitetschef på Kättingfabriken i Gunnebo vara något för dig!
Läs mer och ansök »

Framtidens Ledare

Gunnebo Industries erbjuder dig som akademiker möjligheten att växa in i en framtida ledarroll. Stora möjligheter att få en bred introduktion till tillverkningsindustrin för att sedan utvecklas vidare som ledare.
Läs mer och ansök »

Produktansvarig Inköpare

Vill du anta utmaningen att vara både specialist på vårt externt producerade sortiment och dessutom se till att vi får hem det till rätt pris och i rätt tid? Då är det Dig vi söker!
Läs mer och ansök »

Industriarbetare

Vi har fortsatt mycket bra orderingång och behöver fler Industriarbetare till Komponentfabriken i Växjö!
Läs mer och ansök »