Lediga jobb inom Capio Legevisitten

Underläkare sökes till Nynäshamns Geriatrik

Vi söker en underläkare till vår geriatriska vårdavdelning. Du kommer att jobba med ett härligt gäng medarbetare på en trevlig och spännande arbetsplats. Hos oss ska man känna trivsel och arbetsglädje! Vi erbjuder ett intressant arbete på en akutgeriatrisk medicin- och rehabiliteringsavdelning. Inom verksamheten arbetar flera yrkeskategorier tillsammans; överläkare, underläkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt arbetsterapeut och fysioterapeut. Även logoped, dietist och kurator finns att tillgå. Vårdavdelningen består av 21 vårdplatser och arbetsplatsen är ljus och fräsch i nyrenoverade lokaler.

ARBETSBESKRIVNING
Tjänsten innefattar sedvanligt arbete på geriatrisk vårdavdelning.

ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning kan komma att tillämpas)
Heltid/Deltid.

VI ERBJUDER
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar.
- Individuell lönesättning.
- Friskvårdsbidrag.
- Personlig kompetensutveckling.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad läkare eller icke legitimerade läkare.
Erfarenhet av geriatrisk vård är meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Viktiga egenskaper är att vara en god lyssnare och positiv. Vi ser även en person som är prestigelös och har god samarbetsförmåga.

ÖVRIG INFORMATION
Geriatriska kliniken består av både avdelning och en minnesmottagning och ingår i Legevisitten AB. Legevisittens affärsidé är att bedriva verksamhet inom hälso- och sjukvård med hög tillgänglighet och helhetsperspektiv. Legevisitten har norska rötter och bedriver idag 45 verksamheter i Stockholms- och Värmlands län, med 600 anställda. Våra värderingar ärlighet, prestigelöshet och engagemang leder och genomsyrar all verksamhet. De verksamheter vi bedriver består av vårdcentraler, mödravårdscentraler, barnavårdscentraler, primärvårdsrehabilitering, läkare i särskilda boenden, hemsjukvård, jour- och akutläkarverksamhet, hemtjänst samt en geriatrisk avdelning. Legevisittens verksamheter är ISO-certifierade i miljö och kvalité.

Varmt välkommen med din ansökan! Skicka in din ansökan fortast möjligt, intervjuer sker löpande.
Vi undanber oss all annonserings- och rekryteringshjälp.

SISTA ANSÖKNINGSDAG
2018-09-15