Content Specialist

Vi söker nu en Content Specialist till vårt huvudkontor i Borås!

Sök jobbet
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?


Content Specialist

Om tjänsten
Som Content Specialist på NetOnNet arbetar du med kreativ och säljande produktkommunikation på NetOnNets e-handel. Du ingår i ett team med Content Specialister som skapar inspirerande produktpubliceringar genom att skriva säljande och förklarande produkttexter samt samla in och publicera bilder och rörligt material från leverantörer.

I din roll ingår också:
- att säkerställa korrekta tekniska specifikationer från leverantör
- säkerställa att vi följer företagets SEO-riktlinjer
- ansvara för att optimera produktresultatet för e-handelns interna sök
- viss bildhantering (främst beskärning) i Adobe Photoshop
- kategorisera produkter, koppla tillbehör och tända upp produkter på sajten
- kommunikation med vårt norska kontor för översättningar


Vem är du?
Skriva är din grej. Du är duktig på kommunikation och har mycket goda skriv- och språkkunskaper. Vi ser gärna att du har någon form av copywriter-utbildning med dig i bagaget. Du har erfarenhet av att skriva för webb och har grundläggande förståelse för SEO. Att du har ett genuint teknikintresse ser vi som en självklarhet.

Som person är du stresstålig och flexibel, en teamspelare som är van att arbeta i en föränderlig miljö. Du trivs med att ta egna initiativ och att ha ett eget ansvar i ditt arbete. Du är även van att arbeta mot uppsatta mål och deadlines samt känner dig riktigt bekväm i den digitala världen.

Teamet Kampanj och Content ingår i E-handelsteamet med ca 15 anställda och du rapporterar till Kampanj- och Contentchefen.


Övrig information
Placering: Just nu sker större delen av arbete på distans, men placering är på huvudkontoret i Viared i Borås. När omständigheterna tillåter det förväntas du vara på plats minst tre dagar per vecka.
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Typ av anställning: Tillsvidare anställning med initial provanställning.
Ansökningstid: Sista ansökningsdag är den 31/1. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Låter detta som en tjänst för dig så kan vi erbjuda ett mycket stimulerande arbete i ett av Sveriges mest expansiva hemelektronikföretag. Vi ser fram emot att välkomna nästa talang till vårt team!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kampanj- och Contentchef Nathalie Hedström på nathalie.hedstrom@netonnet.com


Sista ansökningsdag
2021-01-31

Personliga uppgifter
Personlig presentation
Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.

Var uppmärksammade du platsannonsen?


Sista ansökningsdag har passerats