Vi söker en digital och kreativ grafisk designer!

Sök jobbet
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?


Vi söker en digital och kreativ grafisk designer!

Om tjänsten
Till vårt marknadsteam söker vi en grafisk designer med digital spets och flera års erfarenhet av arbete i både traditionella och nya digitala kanaler. Du håller dig ständigt uppdaterad kring digitala trender och utvecklar utefter kundens köpresa. Och du har ett tränat öga för bild och form. Du är lika delar prestigelös lagspelare, som driven kreatör med öga för detaljer som går hand i hand med din förmåga att se det större perspektivet. Du har en social förmåga och kan presentera och kommunicera dina tankar och idéer med kollegor samt externa samarbetspartners.

Ditt uppdrag blir att producera material för våra aktiviteter i alla våra kanaler, både egna och köpta. Allt utifrån vår varumärkesstrategi och i enlighet med övriga marknadsaktiviteter. Du stärker närvaron genom att skapa relevant och engagerande innehåll som är intressant för våra kunder och du arbetar nära resten av marknadsavdelningen, produktavdelningen, e-handelsavdelningen samt Koncept/Lagershop och rapporterar till vår marknadschef. Dina huvudsakiga arbetsuppgifter är att:

• Planera, idéutveckla och producera material för kommersiella aktiviteter
• Producera material för webb, som t.ex. banners, landningssidor och copy
• Producera tryckt material, som t.ex. utomhusreklam, fasadvepor, print och annat material till våra Lagershoppar
• Viss produktfotografering


Vi tror att du har...
• Minst ett par års erfarenhet av grafisk formgivning på byrå eller inhouse-avdelning
• Goda kunskaper inom Adobe CC, primärt Photoshop, InDesign & Illustrator
• Meriterande om du dessutom är duktig skribent

NetOnNets arbete präglas av fyra värdeord - Enkla, Ärliga, Nytänkande och Tillsammans - ledstjärnor i vardagen när det kommer till hur företagets medarbetare agerar, fattar beslut och tar sig an uppgifter. För NetOnNet är det viktigt att du känner igen dig i värdeorden, och kan applicera dem i ditt arbete.
NetOnNet strävar efter att ha en bred mångfald inom personalen, dels för att personalstyrkan ska spegla samhället i stort, dels för att mångfald berikar organisationen med viktiga insikter som ger ökad förståelse för företagets ständigt växande kundbas.

Vi kan erbjuda dig en intressant tjänst med många möjligheter. NetOnNet befinner sig i en spännande fas där du är en viktig faktor då det är våra medarbetare som gör NetOnNet framgångsrikt.

Är du rätt person för tjänsten? Sök dig till oss redan idag!

Övrig information
Placering: Vid NetOnNets huvudkontoret i Viared, Borås. Just nu arbetar vi mestadels hemifrån men framöver ser vi det nya normala som en mix mellan kontor och hemarbete.
Tillträde: Juni eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Typ av anställning: Vi söker två nya kollegor, en tillsvidaretjänst med 6 mån provanställning och en tjänst på föräldravikariat på 12-15 månader.

Ansökningstid: Sista ansökningsdag 11 juni men urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.


Sista ansökningsdag
2021-06-11

Personliga uppgifter
Personlig presentation
Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.

Var uppmärksammade du platsannonsen?


Sista ansökningsdag har passerats