NetOnNet i Uppsala söker Lagershopsmedarbetare till vår teknisk service!

Vi söker dig som älskar kundmötet, är nyfiken, ansvarsfull och trivs med servicearbetet!

Sök jobbet
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?


NetOnNet i Uppsala söker Lagershopsmedarbetare till vår teknisk service!

Om tjänsten
I denna tjänst arbetar du i vår Teknisk Service vilket gör att du bör vara serviceminded. Då du kommer att ta emot serviceärende, reklamationer och returer är det en fördel om du själv är intresserad av teknik och brinner för god service! Det kommer även att vara en del felsök på produkter som du hanterar och du är en av ansiktena utåt i vår Lagershop.

Vem är du?
Du är en lugn person som med driv och vilja får saker genomförda med ett bra resultat. Att vara ordningsam och ansvarsfull är även egenskaper som representerar dig som person. Att attityden ”vad kan jag hjälpa till med?” ska genomsyra ditt arbete hos oss är dessutom en självklarhet för dig även då det stundtals är arbete i högt tempo tillsammans med dina kollegor i Lagershopen.

Vi ser att du tidigare har arbetat i butik och har du tidigare erfarenhet av service inom reklamationer ser vi det som meriterande. Du har även ett teknikintresse samt är över 18 år. Som person har du god kontakt med både kollegor och kunder och du tänker säljande i alla situationer.

Stämmer detta in på dig kan vi erbjuda ett stimulerande och offensivt arbete i ett av Sveriges mest expansiva hemelektronikföretag.

Övrigt
Arbetstid: Främst varannan helg som extra, men även vardagar och andra kvällar kan förekomma
Tillträde: Snarast
Lön: Timlön enligt Handels kollektivavtal samt individuell bonus
Typ av anställning: Ca 10% tillsvidareanställning som initialt påbörjas med provanställning
Placering: Lagershop Fyrislund, Åkaregatan 10 Uppsala

Sista ansökningsdag
2019-11-26

Personliga uppgifter
Personlig presentation

Inga specialtecken ( : * ? " ) tillåtet i filnamnet

Inga specialtecken ( : * ? " ) tillåtet i filnamnet

Var uppmärksammade du platsannonsen?


Sista ansökningsdag har passerats