NetOnNet söker Logistikutvecklare

Sök jobbet
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet.

NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans. Hos oss uppmuntrar vi till kreativitet, innovation och förändring. Vi vågar tänka nytt och testa oss fram, vi går helt enkelt vår egen väg. Genom att fortsätta gå vår egen väg utmanar vi branschen och skapar framgång.

Vill du vara med på vår framgångsresa?


NetOnNet söker Logistikutvecklare

Vilken utmaning erbjuder vi dig?
De kommande åren kommer innebära tillväxtutmaningar för oss vilken i sin tur innebär ökade kapacitetsbehov för lagerverksamheten där du kommer vara med och säkerställa vår effektivitet långsiktigt samtidigt som vi hanterar de kortsiktiga utmaningarna.
På NetOnNet får du vara delaktig i utveckling av e-handelns och retails absoluta toppskikt i Norden där vi ständigt utvecklar oss för att göra allt snabbare och enklare för våra kunder. Vi är e-handlare i grunden och vilar alltid vår affär på vår digitala plattform. Som ett bevis för våra lösningar har Google utsett NetOnNet till den ledande omnikanalsaktören i Norden två år i rad.
På NetOnNet strävar vi ständigt efter kundförbättringar och effektiviseringar. Vi söker dig som alltid vill utvecklas, gillar ett högt tempo och älskar att ta ansvar för att ständigt förbättra vår effektivitet och utveckla vår kundresa.
Tjänsten innebär att ständigt nå förbättringar rörande kvalitet och effektivitet. Rollen har tyngdpunkt i utveckling kopplat till de system verksamheten använder men även utveckling av den fysiska lagermiljön. Rollens mål är primärt att analysera och hitta förslag till egna förbättringar samt driva den operativa verksamhetens behov av utveckling.
Mindre projekt genomförs inom avdelningen och kan då ledas av dig som logistikutvecklare och i större projekt blir du logistikavdelningens specialist. Rollen skall även bedriva utveckling kring företagets distribution och last mile lösningar hela vägen ut till våra kära kunder.


Vem är du?
Vi söker dig som älskar att befinna dig i en ständig förändringsresa och njuter av att utveckla lösningar från början till slut. Tillsammans med oss vill du forma framtidens lösningar med våra gemensamma värderingar och mål som grund.
Vi söker dig som har arbetat minst 3 år i en logistikkonsult eller logistikutvecklarroll och är van vid att självständigt skapa business case samt driva utvecklings- och förändringsarbete med fokus på systemstöd och lagerutveckling. Du behöver besitta förmågan att få våra medarbetare att brinna för utvecklingen och se fördelarna med ständiga förbättringar.
Utbildningsmässigt ser vi gärna en högskole/universitetsutbildning inom logistik, transport och/eller supply chain. Du har ett stort intresse och kunskap kring WMS och TA /TMS system och har erfarenhet av att leda och driva förbättringsprojekt relaterat till att optimera och effektivisera lagerverksamhet. Du är en duktig analytiker kan hantera stora datamängder och en hejjare på att forma dina insikter på ett sätt som gör att du når fram med dina insikter till andra.
Du har vana att arbeta mot andra avdelningar internt och vara lagerfunktionens röst i interna projekt genom ett relationsbyggande med fokus på bästa möjliga totaleffektivitet för bolaget och vår supply chain.
Då vi är en förhållandevis liten organisation behöver du pendla mellan taktiska, operativa och strategiska frågeställningar samt planera och strukturera arbete.


Övrig information
Anställningsform: Tillsvidareanställning på 100% som initialt inleds med en provanställning på 6 mån
Startdatum: enligt överenskommelse
Arbetstider: Vardagar
Lön: Månadslön
Placering: Borås

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!


Sista ansökningsdag
2020-11-10

Personliga uppgifter
Personlig presentation
Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.

Var uppmärksammade du platsannonsen?


Sista ansökningsdag har passerats