Kundservicetekniker

Nu satsar vi ytterligare för att säkra upp våra kunders intresse och krav kring stabila, säkra och kostnadseffektiva förpackningslösningar. Vi erbjuder arbete i ett expansivt och dynamiskt företag och du kommer få stor frihet under ansvar. För den som visar framfötterna finns alltid möjlighet till karriärs- och utvecklingsmöjligheter. Under din tid som anställd hos oss erbjuder vi självklart även tjänstepension, friskvårdsbidrag, marknadsmässig lön och bra arbetsmiljö med härliga kollegor.

Sök jobbet

Trioplastkoncernen är verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och vi omsätter runt 4 500 MSEK. Vårt huvudkontor ligger i Smålandsstenar och vi har även produktion i övriga delar av Sverige. Internationellt finns vi via produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Storbritannien och Tyskland.

Trioplastkoncernen består av fyra divisioner där Trioplast AB ingår i Sträckfilmsdivisionen. Trioplast AB finns i Smålandsstenar och vi tillverkar och marknadsför sträckfilm, jordbruksfilm och industrifilm för den europeiska marknaden.

Placeringsort

Smålandsstenar

Din roll

Vill du vara med och utveckla och förbättra vår support mot våra kunder och bli en viktig del av vårt drivna och entusiastiska team? Rollen tillhör Business Industry och rapporterar till Produktutvecklingschefen. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av teknisk service men också möjligheten att få vara med och starta upp och driva vårt testcenter.

Teknisk service
Du är den tekniska experten av våra produkter. Du ska kunna omsätta behov och idéer från marknaden och vara med och utveckla både nya och gamla produkter inom företaget. Du kommer genomföra utbildning av våra produkter med produktionspersonal, säljare och kunder med målet att öka produkt/ applikationskunskapen. Tonvikten på arbetet innebär att stötta säljkåren och distributörer vid införsäljning samt optimering av produkt hos slutkund. Reklamationshantering ingår i rollen tillsammans med säljare och kvalitetsavdelning.

Testcenter
Myndighets- och kundkraven ökar kring bra och säkra förpackningar. Trioplast bygger därför just nu ett testcenter som är klart inom kort. Framgent kommer kunder erbjudas kvalitetssäkring och certifiering av sina förpackningslösningar hos oss enligt EU:s direktiv. Din roll blir att ansvara för testcentret vilket innebär allt från drift till att ta emot kunder och testa deras produkter.

Kompetensprofil

Rollen innebär ett brett kontaktnät med våra kunder och ställer krav på att du är en professionell och serviceinriktad person. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du som söker är en lyhörd och god kommunikatör. Du har ett stort intresse i att förstå kundens behov samt stimuleras av att ställas inför kreativa utmaningar och problemlösning. Du har ett brinnande teknikintresse. Du trivs i en omväxlande miljö och i sociala sammanhang vilket passar bra då det ingår ett stort antal resdagar om året, såväl inom som utanför Sverige.

Vi förutsätter att du som söker har goda kunskaper i såväl det svenska som engelska språket, samt har goda kunskaper i Officepaketet. Kunskaper kring pallsträckfilm och dess användningsområden är meriterande liksom förpackningsdirektiv från EU. Har du arbetslivserfarenhet av teknisk support / kundservice tidigare så är det givetvis bara positivt.

Kontaktuppgifter och ansökan

Känns detta som ett roligt och utmanande uppdrag för dig? Ansök då via länk nedan.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Thomas Johansson, 0371-346 35. För frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR manager Mari Lundqvist, 0371-345 69.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 30 mars.

Välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag

2019-03-30
Ansökningsformulär

* = obligatorisk uppgift, måste ifyllas

Personliga uppgifter

Personlig presentation

Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.

Var uppmärksammade du platsannonsen?

integritetspolicy

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy:

De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att vara tillgängliga för utvalda anställda eller externa rekryterare som är involverade i rekryteringsprocessen och endast i rekryteringssyfte. Dina personliga uppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år därefter. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt vänligen kontakta oss.

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.