Industrielektriker

Hos oss finner Du den senaste tekniken i moderna lokaler och du får här möjlighet att arbeta med en maskinpark som innehar hög grad av automation. Du erbjuds goda möjligheter att utvecklas i en spännande och utmanande internationell miljö som är under ständig förbättring. Vi står inför många spännande utmaningar där du i din roll som elektriker är en naturlig del i våra projekt.

Sök jobbet

Trioplastkoncernen är verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och vi omsätter runt 4 500 MSEK. Vårt huvudkontor ligger i Smålandsstenar och vi har även produktion i övriga delar av Sverige. Internationellt finns vi via produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Storbritannien och Tyskland.

Trioplastkoncernen består av fyra divisioner där Trioplast AB ingår i Sträckfilmsdivisionen. Trioplast AB finns i Smålandsstenar och vi tillverkar och marknadsför sträckfilm, jordbruksfilm och industrifilm för den europeiska marknaden.

Placeringsort

Smålandsstenar

Tjänsten

Till vår underhållsavdelning i Smålandsstenar söker vi nu flera industrielektriker och elektriker med inriktning mot automation.
Underhållsavdelningen inom Trioplast AB är uppdelad på en mek-avdelning med 14 mekaniker och el-avdelning med 10 elektriker. Tillsammans jobbar dessa båda avdelningar med underhåll och att stödja produktion. Rollen som elektriker innebär således att du kommer att arbeta i nära samarbete med underhållstekniker, produktionstekniker och övrig produktion.

I rollen ingår bland annat att:
• Uppdatera, utveckla och förbättra det förebyggande underhållet.
• Elektriskt underhåll av produktionsutrustning och dess ingående komponenter.
• Att nå högsta möjlig tillgänglighet i vår maskinpark tillsammans med våra operatörer och processtekniker.
• Driftssupport och driftsoptimering.
• Felsökning och reparation.
• Ritningsläsning.
• Delta i förbättringsarbete.

Kompetensprofil

Du har gymnasial utbildning inom el. Vi vill att du har erfarenhet och kunskap från liknande arbetsuppgifter. Det är önskvärt om du har erfarenhet/ har jobbat med styrsystem och drifter.

Ditt intresse för teknik är stort och du innehar en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Som person tror vi att du är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta och tar till dig av andras kunskaper lika mycket som du gärna delar med dig av dina egna. Du gillar att ställas inför problem och hitta lösningar. Då lösningen inte alltid är enkel krävs att du är tålmodig och kreativ i ditt sätt att vara. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter och ansökan

Låter detta som ett roligt och utmanande arbete för dig? Ansök då via länken nedan.
Frågor kring tjänsten besvaras av vår rekryterande chef Jonne Johansen, 0371- 346 24 alt. jonne.johansen@trioplast.com. För frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du HR-manager, Mari Lundqvist, 0371- 345 69 alt. mari.lundqvist@trioplast.com.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 20 oktober, urval och intervjuer sker dock löpande så ansök så snart som möjlig

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag

2018-10-20
Ansökningsformulär

* = obligatorisk uppgift, måste ifyllas

Personliga uppgifter

Personlig presentation

Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.

Var uppmärksammade du platsannonsen?

integritetspolicy

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy:

De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att vara tillgängliga för utvalda anställda eller externa rekryterare som är involverade i rekryteringsprocessen och endast i rekryteringssyfte. Dina personliga uppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år därefter. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt vänligen kontakta oss.

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.
Sista ansökningsdag har passerats