Säljkoordinator med erfarenhet av projektledning

Hos oss ges du möjlighet till en bred roll där du tillsammans med säljorganisation samt övriga säljkoordinatorer driver arbetet framåt inom marknad.

Sök jobbet

Trioplastkoncernen är verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och vi omsätter runt 4 500 MSEK. Vårt huvudkontor ligger i Smålandsstenar och vi har även produktion i övriga delar av Sverige. Internationellt finns vi via produktion eller säljbolag i Danmark, Frankrike, Finland, Storbritannien och Tyskland.

Trioplastkoncernen består av fyra divisioner där Trioplast AB ingår i Sträckfilmsdivisionen. Trioplast AB finns i Smålandsstenar och vi tillverkar och marknadsför sträckfilm, jordbruksfilm och industrifilm för den europeiska marknaden.

Placeringsort

Smålandsstenar

Tjänsten

Denna roll är till stor del säsongsbetonad. Under februari till augusti arbetar du i huvudsak som säljkoordinator medan resterande del av året även erbjuder andra uppgifter kopplat till förbättringsarbete.

Arbetet som säljkoordinator innefattar arbetsmoment från lagd order till kvalitetssäkrad leverans hos kund, tex. orderregistrering, leveransbevakning, reklamationshantering och upprättande av offerter och prislistor i samarbete med ansvarig säljare. Tillsammans med ansvarig säljare är du kontaktperson utåt mot kunden, internt inom avdelningen och mot andra avdelningar inom företaget. Du deltar på mässor och kundaktiviteter.

Under höst/vinter projektleder du organisationen/ avdelningen i såväl det dagliga som i det långsiktiga förbättringsarbetet. Du ska självständigt följa upp och analysera den löpande verksamheten samt utreda orsaker till avvikelser/felaktigheter och tillse att nödvändiga åtgärder och förbättringar görs.

Kompetensprofil

Vi söker dig som har arbetat som säljkoordinator/ innesäljare under minst tre år. Är du utbildad ekonom eller motsvarande med marknadsinriktning ser vi det som meriterande. För att lyckas i rollen bör du har erfarenhet av att driva olika projekt som t.ex. effektiviseringar av flöden/ arbetssätt inom försäljning/ marknad. Du har goda kunskaper inom affärs- och säljsystem, Officepaketet samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du finner energi i samarbetet med andra människor och ditt arbetssätt präglas av att du är självständig, ansvarstagande och drivande. Du är analytisk och gillar att lösa problem. Din förmåga att se helhet såväl som detaljer är väl utpräglad. För att lyckas hos oss är du som person entusiastisk, utåtriktad och trivs bäst med att arbeta i ett socialt sammanhang med mycket kundkontakter. Vi kommer att lägga stor vikt vid ditt intresse för affären/kunden, din personlighet och din inställning då det är avgörande för att nå goda resultat.

Kontaktuppgifter och ansökan

Känns detta som ett roligt och utmanande uppdrag för dig? Ansök då via vår hemsida www.trioplast.com/career. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval och intervjuer! Frågor kring tjänsten besvaras av rekryterande chef Magdalena Bengtsson, 0371–346 37.
Frågor kring rekryteringsprocess besvaras av HR manager Mari Lundqvist, 0371-345 69.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2019-01-10.

Trioplast AB är en rökfri arbetsplats.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag

2019-01-10
Ansökningsformulär

* = obligatorisk uppgift, måste ifyllas

Personliga uppgifter

Personlig presentation

Bifoga både personligt brev och CV. Vi ser gärna att du bifogar filerna i formatet PDF.

Var uppmärksammade du platsannonsen?

integritetspolicy

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy:

De personuppgifter som samlas in och behandlas genom våra karriärsidor kommer endast att vara tillgängliga för utvalda anställda eller externa rekryterare som är involverade i rekryteringsprocessen och endast i rekryteringssyfte. Dina personliga uppgifter lagras i förtroende och vi kommer att lagra dem så länge det är nödvändigt ur rekryteringssyfte, dock inte längre än 2 år därefter. Om du vill att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras, tas bort eller begränsas på något sätt vänligen kontakta oss.

Lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder är vidtagna och underhålls för att skydda personuppgifter mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig åtkomst, användning, avslöjande, ändring, förstörelse eller förlust av personuppgifter.
Sista ansökningsdag har passerats